Verkiezing van de Gezelligste Winkel

Nomineer nu!

Gezellige winkels zijn belangrijk in het straatbeeld, maar dreigen steeds meer te verdwijnen. Om positieve aandacht op gezellige winkels te vestigen start op 10 november 2014 de 3e editie van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel, met titels in ieder gemeente van Nederland! 

 

Het aftellen is begonnen, nog...

 

 
 

Bij de vorige edities kregen gezellige winkels veel aandacht in lokale, regionale en zelfs ook landelijke media (Hart van Nederland bijvoorbeeld). Maar er zijn meer redenen om mee te doen!

Nomineer nu uw eigen winkel of uw favoriete winkel!

 

 

 

Bekijk ook de video (binnen 3 minuten bent u helemaal bij gepraat)

 

 

 

Titels per gemeente, provincie en landelijk

Tot en met 9 januari 2015 kan gestemd worden per gemeente. Daarna volgt nog een finaleronde (5 t/m 23 februari 2015), waarin de gemeentewinnaars het tegen elkaar opnemen voor de titel "Gezelligste Winkel van de Provincie" en de landelijke titel "Gezelligste Winkel van Nederland". 

 

 

Gratis rapport en verbeterpunten voor winkels

Nieuw bij de komende editie is dat winkels die meer dan 200 stemmen halen een gratis benchmarkrapport kunnen ontvangen met hun beoordelingen en verbeterpunten die bij het stemproces aangedragen worden door de consument. 

 

 

NIEUW: stemmen via Facebook en via SMS

Dit jaar kan de consument ook via Facebook en via SMS een stem uitbrengen.

 

Ook nieuw bij deze 3e editie is de speciale versie  van de verkiezingswebsite voor smartphone en tablet.

 

 

Gratis promotiemateriaal voor genomineerden

Winkels kunnen ook gratis promotiemateriaal downloaden of posters en flyers op maat bestellen.

 

 

 

Deelnemen
Deelname aan de verkiezing is gratis. Er zijn al veel deelnemende winkels. Benieuwd of uw winkel genomineerd is? Bekijk hier een overzicht van de genomineerden. Staat uw winkel er nog niet tussen? Nomineer dan uw winkel via onderstaande button.

 

 

 

 

 

KiKa maatschappelijk partner

 

KiKa is ook deze editie de maatschappelijk partner van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel en ontvangt een mooie cheque tijdens de Award Uitreiking.

 

 

 

 

Spectaculaire Award Uitreiking

Van de Award uitreiking wordt deze editie wederom een spektakel gemaakt. De Award uitreiking zal ook deze editie plaats vinden in Kasteel de Hooge Vuursche op 16 maart 2015. De place to be voor winkel eigenaren.

 


 

 

Ook zakelijk partner worden van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel?

Draagt u de winkels in Nederland ook een warm hart toe en wilt u net als OndernemersUnited betrokken zijn bij de 3e editie van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel? Neem dan nu contact op met Wilfred Romijn van Vote Company: wilfred@votecompany.nl.