Verkiezing van de Gezelligste Winkel

De finale is afgelopen, kom naar de Award Uitreiking!

De verkiezing is afelopen. U kunt niet meer stemmen. 


De eindstand van de verkiezing is hier te vinden!

 

We bedanken alle stemmers hartelijk voor hun stem en alle winkels bedankt voor de sportieve deelname en het grote enthousiasme voor de verkiezing.


Kom met het hele team naar de Award Uitreiking!
Op 16 maart 2015 vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche. Op deze schitterende locatie worden de Provincie Winnaars gehuldigd. Hier wordt ook bekend welke Winkel de landelijke winnaar is en wie de Awards voor Creativiteit hebben gewonnen. Kortom de place to be voor iedereen in de winkelbranche!
 

 

 

Vroegboekkorting tot en met 7 maart 2015

Alle genomineerden zijn welkom om de Award Uitreiking bij te wonen. Entreekaarten kosten tot en met 7 maart 2015 € 29,- (excl. btw). Dit is inclusief consumpties vooraf en achteraf. Vanaf 8 maart 2015 kosten entreekaarten €39,- (excl. btw). Bestel dus voor 8 maart en profiteer van de vroegboekkorting! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de vrije verkoop dus wees er snel bij. Op = Op, Weg = Weg. 

 


Winnaars van een Award ontvangen altijd 1 toegangskaart gratis. Deze toegangskaart wordt door de organisatie per e-mail toegestuurd. 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

10.30 - 10.45 uur: Ontvangst met koffie en thee

10.45 - 11.30 uur: Award Uitreiking

11.30 uur: Gezellige borrel

 

Bestel nu uw kaarten
 

Heeft u vragen over de verkiezing? Stuur dan een e-mail naar vragen@gezelligstewinkel.nl